Skip to content

johan van bever

Narrow screen resolution Wide screen resolution Increase font size Decrease font size Default font size   
advertentie
  • Advertentie
U bent hier: Home arrow Herzele
Skip to content
Herzele
HERZEELSE JUDOKA'S IN VENRAY
woensdag 06 juni 2007
De selectie van JUDOTEAM OOST – VLAANDEREN trok afgelopen weekend naar het 33ste internationaal tornooi te VENRAY in Nederland. Aan dit gerenomeerde tornooi deden ongeveer 1500 judoka’s mee uit 24 verschillende landen. Onder hen 2 Herzelenaren.
Lees meer...
 
KURT EECKHOUT WINT IN LEEUWERGEM
maandag 04 juni 2007

KURT EECKHOUT WINT IN LEEUWERGEM
Kurt Eeckhout uit Herzele en aangesloten bij het MD-CT-Team uit Wetteren heeft zondagnamiddag in Leeuwergem de wielerwedstrijd voor elite zonder contract en beloften gewonnen. Na Deerlijk en Herzele is dit zijn derde zege van het seizoen.

Lees meer...
 
MAN UIT HERZELE VEROORDEELD WEGENS ZEDENFEITEN
zondag 03 juni 2007

Een 54-jarige man uit Herzele is veroordeeld tot tien maanden gevangenisstraf en een boete van 1.375 euro wegens zedenfeiten. Hij werd ook uit zijn burgerrechten ontzet. Vijf jaar toonde hij meermaals pornografisch materiaal aan minderjarigen.

 
BPA SPORTTERREINEN HERZELE GOEDGEKEURD
zondag 03 juni 2007

Vlaams minister van ruimtelijke ordening Dirk Van Mechelen heeft het Herzeelse bijzonder plan van aanleg voor zonevreemde terreinen en gebouwen voor sport-, recreatie- en jeugdactiviteiten goedgekeurd. Het betreft de terreinen van sportingclub Hillegem, KFC Herzele, Koninklijke Voetbalclub De Toekomst Borsbeke,  Eendracht Wit Zwart 93 Sint Antelinks en manege Wijnantshof Woubrechtegem. Alleen het terrein van SV Ressegem is niet goedgekeurd.

Lees meer...
 
CENTEA-KANTOOR IN HILLEGEM OVERVALLEN
zaterdag 02 juni 2007

Vrijdagochtend is in Hillegem het Centea-kantoor overvallen. De daders kwamen kort na het openen van het filiaal binnen en bedreigden de uitbater van de bankinstelling. De uitbater kreeg een klap op het hoofd en moest naar het ziekenhuis gebracht worden. Na de overval vluchtten de daders met hun wagen richting Zottegem. Even verderop werden ze al opgemerkt en aan het park van Breivelde in Zottegem werden ze opgepakt. Die snelle arrestatie was mogelijk dank zij de doortocht van de Ronde van België in Herzele. Omwille van de wielerwedstrijd waren er heel wat politiepatrouilles op de baan in en rond Herzele.

 
SCHOOLFEEST IN VELZEKE EN HERZELE
vrijdag 01 juni 2007

Zondag zal het jaarlijks schoolfeest van de Vrije Basisschool van Velzeke veel noten op zijn zang hebben. Er wordt immers een concert georganiseerd met de leerlingen van de school. Het is een klasoverschrijdend project geworden dat geleid wordt door Tim De Volder, bekend van Classics For Kids. Samen met De Volder werkt ook Kristof Aerts, bassist bij Spring, mee aan het project. Hij zorgde voor de piano-arrrangementen bij de liedjes. De voorstelling begint op zondag 3 juni om 14.15 uur in de Vrije Basisschool Velzeke aan de Penitentenlaan 18. De inkom is gratis.
In Herzele is er zondag een schoolfeest in de gemeentelijke basisschool De Kersentuin aan de Tuinwijkstraat. Het begint om 11.30 uur. De speelplaats wordt omgevormd in een groot speeldorp voor kleuters en kinderen. Zij kunnen gratis genieten van allerlei attracties, in samenwerking met Sportis.

 
<< Begin < Vorige 251 252 253 254 255 Volgende > Einde >>

Resultaten 1525 - 1530 van 1530