Skip to content

johan van bever

Narrow screen resolution Wide screen resolution Increase font size Decrease font size Default font size   
advertentie
  • Advertentie
U bent hier: Home arrow Oosterzele
Skip to content
Oosterzele
GILO zamelt 2.000 euro in
dinsdag 20 december 2016
Naar aanleiding van de 'warmste week' van music for life bundelde de drie GILO-afdelingen in Oosterzele de krachten met als doel het project ‘Mathis and friends for Duchenne’ te steunen. In het kader daarvan deden de scholen mee aan de kerstmarkt in Scheldewindeke en verkocht men koffie en zoetigheden. De opbrengst was goed voor 2.000 euro.
 
Rampoefening in GILO Oosterzele
donderdag 15 december 2016
De Gemeente Oosterzele organiseerde een rampoefening, samen met de Oosterzeelse afdeling van de gemeentelijke basisschool (GILO),  de Federale dienst Noodplanning van de gouverneur van de Provincie Oost-Vlaanderen en de hulpdiensten.
 

Lees meer...
 
Christianne Schreyen 40 jaar gemeenteraadslid
woensdag 14 december 2016
Christianne Schreyen werd op de gemeenteraad van Oosterzele gehuldigd omwille van haar staat van dienst. Ze is 40 jaar gemeenteraadslid.


Lees meer...
 
Emile De Vriese haalt zilver op STEM-olympiade
maandag 12 december 2016
Emile De Vriese van Basisschool De Wegwijzer in Balegem haalde een top tien plaats op de Vlaamse Junior STEM Olympiade, Technology approved, te Heverlee bij de KU Leuven.


Lees meer...
 
Oosterzele wil SAVE gemeente worden
donderdag 17 november 2016
De gemeenteraad van Oosterzele heeft het principevoorstel van Open Vld plus-fractieleider Filip Michiels unaniem goedgekeurd om de gemeente Oosterzele het SAVE-charter te laten ondertekenen.


Lees meer...
 
Proefopstelling op de Rooberg
woensdag 09 november 2016
Zoals een tweetal jaar geleden aangekondigd kom er een proefopstelling op de Rooberg in Landskouter om de zone 50 km/u beter af te dwingen. Dit kon wegens de eerdere wegomleggingen van Moortsele niet eerder worden opgesteld. Nu wordt dit uitgevoerd. De bewoners kregen deze week een brief in de bus. Na de proefopstelling kan er geëvalueerd worden. Gemeenteraadslid Filip Michiels van oppositiepartij Open Vld Plus reageert tevreden op de proefopstelling.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 31 - 36 van 1316