Skip to content

johan van bever

Narrow screen resolution Wide screen resolution Increase font size Decrease font size Default font size   
advertentie
  • Advertentie
U bent hier: Home arrow Zottegem
Skip to content
Zottegem
ARTIESTENFOOR IN BEVEGEM VOORGESTELD
zaterdag 02 juni 2007

ARTIESTENFOOR IN BEVEGEM VOORGESTELD
In Zottegem is de artiestenfoor voorgesteld. Het wordt opnieuw een feestelijke editie want de artiestenfoor in de wijk Bevegem is aan zijn 35ste editie toe. Het programma werd iets uitgebreid. Er wordt nu al op vrijdagavond 15 juni begonnen.

Lees meer...
 
SCHOOLFEEST IN VELZEKE EN HERZELE
vrijdag 01 juni 2007

Zondag zal het jaarlijks schoolfeest van de Vrije Basisschool van Velzeke veel noten op zijn zang hebben. Er wordt immers een concert georganiseerd met de leerlingen van de school. Het is een klasoverschrijdend project geworden dat geleid wordt door Tim De Volder, bekend van Classics For Kids. Samen met De Volder werkt ook Kristof Aerts, bassist bij Spring, mee aan het project. Hij zorgde voor de piano-arrrangementen bij de liedjes. De voorstelling begint op zondag 3 juni om 14.15 uur in de Vrije Basisschool Velzeke aan de Penitentenlaan 18. De inkom is gratis.
In Herzele is er zondag een schoolfeest in de gemeentelijke basisschool De Kersentuin aan de Tuinwijkstraat. Het begint om 11.30 uur. De speelplaats wordt omgevormd in een groot speeldorp voor kleuters en kinderen. Zij kunnen gratis genieten van allerlei attracties, in samenwerking met Sportis.

 
VERKIEZINGSAVOND IN BEVEGEM
vrijdag 01 juni 2007

Op vrijdagavond 1 juni organiseert vde CD&V-afdeling Zottegem een verkiezingsavond. Kandidaten Etienne Schouppe, Jenne De Potter uit Zottegem en Johan Magerman uit Herzele hebben hun aanwezigheid al toegezegd. Er worden ook nog andere kandidaten uit de provincie verwacht. De verkiezingsavond vindt plaats op vrijdag 1 juni om 20 uur in de parochiezaal van Bevegem, dat is naast de kerk.

 
<< Begin < Vorige 641 642 643 644 645 646 647 Volgende > Einde >>

Resultaten 3877 - 3879 van 3879